روزنامه ها همواره
درباره زیان رژیم های غذایی که مملو از چربی
هستند، می نویسند. رژیم های غذایی که مملو از چربی
هستند، موجب افزایش کلسترول و در نهایت منجر به
حمله های قلبی می شوند، از این رو بیشتر مردم از
خوردن تخم مرغ و گوشت گاو پرهیز می کنند، اما
کلسترول همواره مضر نیست. بدن ما به آن نیاز دارد
تا از عصب ها محافظت کند و سلول ها و هورمون های
جدید بسازد. فقط وقتی مشکل ساز می شود که ما از
غذاهایی مانند پیتزا، همبرگر، بستنی، استیک و یا
هر غذایی که جزو فرآورده های حیوانی هستند،
استفاده می کنیم.
کلسترول اضافه بر دیواره
شریان رسوب می کند و موجب مسدود شدن آنها می شود و
در نتیجه جریان خون را کند و محدود می کند.
دردی که بر اثر انقباض شریان به وجود می آید،
افزایش یافته و منجر به حمله قلبی می شود. کلسترول
همچنین موجب ایجاد سنگ کیسه صفرا می شود.
در
مجموع دو نوع کلسترول وجود دارد، کلسترول سودمند
یا HDL و کلسترول مضر یا LDL. LDL کلسترولی است که
رگ ها را مسدود می کند و باید سطح آن پائین باشد.
در حالی که HDL دیواره رگ ها را شست و شو داده
و ضرر LDL را از بین می برد، لذا باید سطح آن بالا
باشد.
پزشکان برای کاهش و اجتناب از مصرف رژیم
های غذایی پرچرب چون گوشت و تخم مرغ، فرآورده های
لبنی را توصیه می کنند، اما شما می توانید از روش
های خانگی برای درمان استفاده کنید:
▪
ویتامین E زیاد مصرف کنید
▪ حتماً صبحانه
بخورید
▪ همواره وعده های غذایی سبک
بخورید
▪ ویتامین C را به رژیم غذایی اضافه
کنید
▪ مصرف سیر را افزایش دهید
▪ قهوه بدون
کافئین را از وعده غذایی حذف کنید
▪ انگور را
فراموش نکنید
▪ گریب فروت بخورید
▪ لوبیا را
در رژیم غذایی خود قرار دهید
▪ از فواید هویج
(زردک) بهره
ببرید